Header-6
Header-5
Grib_header230831-2
Skallesluger-1
Mosehornugle-1
Header-7
Header-4
angerhoene240121-1
Traner-1
Header-3
LilleSkallesluger-1
Header-2
Header-1
Header-8

RIP St. Bededag

Så blev Store Bededag fjernet som fridag. Det er noget som jeg har svært ved at fatte skulle være godt for noget, men jeg er jo heller ikke politiker. Jeg bliver ikke selv ramt så hårdt af det ud over at der en dag mere hvor man skal på arbejde som man jo så får løn for. Men der kommer jo ikke mere arbejde på grund af det, man slipper bare for at have så travlt dagen før.

Det kan kun være de steder hvor man arbejder på Store Bededag nu, der kommer en effekt, det er f.eks. sygehuse, politi, hjemmehjælpere og den slags. Der kommer jo med det samme den effekt at de som arbejder den dag nu ikke får afspadsering og løntillæg mere, men må nøjes med deres normale løn.

Jeg forstår heller ikke at dem der går i skole så ikke skal i skole alligevel når deres forældre skal. Og de ansatte på skolerne skal selvfølgelig arbejde selvom der ingen elever er. Så der bliver det bare dyrere for det samme arbejde også. Jeg havde heller set de havde taget grundlovsdag som er flydende og også er den der kom senest til.

Vi har jo selv valgt den nye regering og derfor kan vi ikke rigtigt brokke sig over hvad de bruger vores stemmer til før til næste valg. Demokrati er en ret dårlig styreform men alternativerne er desværre endnu dårligere.

Nå men nu er det sket og skal man se på de positive ting så kan man regne med en stabil regering da ingen af dem vil til valg lige med det samme. Vi skal nok have lov til at se noget af det gode der kommer ud af deres reformer først. Men jeg tror nu ikke at det er sag man vil gøre for meget ud af til næste valg, det skal nok bare glemmes i løbet af de næste par år.

Men jeg tror nu nok vi kommer til at savne Store Bededag som en dejlig forlænget weekend.